Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος.. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός που έγινε στην θαλάσσια περιοχή, 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της άρβης, είχε εστιακό βάθος 51.3 χιλιόμετρα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Ειδησεισ 18 σεπτεμβρίου 2020, 19:39. Σεισμοσ τωρα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 36 χλμ.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ.

Seismos Sthn Krhth Twra Ydrogeios 106 9 Fm
Seismos Sthn Krhth Twra Ydrogeios 106 9 Fm from www.1069.gr
Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο ηράκλειο, στην κρήτη, το πρωί της κυριακής, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μικρής έντασης στο ηράκλειο. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο… Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην ιεράπετρα νωρίς το μεσημέρι της δευτέρας.

Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,1 ρίχτερ.

Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Η δόνηση ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της. Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της παρασκευής. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας…. Σεισμός 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην κρήτη. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην ιεράπετρα νωρίς το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος.

Seismos Krhth Twra Isxyrh Seismikh Donhsh 4 1 Rixter Flash Gr
Seismos Krhth Twra Isxyrh Seismikh Donhsh 4 1 Rixter Flash Gr from www.flash.gr
Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη! Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η δόνηση ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη.

Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της δευτέρας 19 ιουλίου.

Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της δευτέρας 19 ιουλίου. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μικρής έντασης στο ηράκλειο. Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην ιεράπετρα νωρίς το μεσημέρι της δευτέρας. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα, με επίκεντρο 81 χιλιόμετρα νότια της ιεράπετρας. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός που έγινε στην θαλάσσια περιοχή, 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της άρβης, είχε εστιακό βάθος 51.3 χιλιόμετρα.

Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το. Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ.

Krhth Seismos Twra Megalos Seismos Prin Ligo Posa Rixter Htan
Krhth Seismos Twra Megalos Seismos Prin Ligo Posa Rixter Htan from cdn.i-diakopes.gr
Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα, με επίκεντρο 81 χιλιόμετρα νότια της ιεράπετρας. Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο ηράκλειο, στην κρήτη, το πρωί της κυριακής, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ.

Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 74 χλμ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ειδησεισ 18 σεπτεμβρίου 2020, 19:39. Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σεισμοσ τωρα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 36 χλμ. Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας…. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της δευτέρας 19 ιουλίου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός που έγινε στην θαλάσσια περιοχή, 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της άρβης, είχε εστιακό βάθος 51.3 χιλιόμετρα. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης.

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης σεισμοσ τωρα. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη.

Posting Komentar

0 Komentar